pravidelná setkání Psí bible v praxi s GARANCÍ vrácení peněz!!

Objevte tajemství zdraví vašeho psa díky epigenetickému testování

Milí majitelé psů, chcete vědět, jak na tom váš čtyřnohý miláček doopravdy je? Jak mu zajistit dlouhý, zdravý a šťastný život? Pak je tu pro vás revoluční metoda epigenetického testování, která odhalí skryté informace ukryté v DNA vašeho psa.

Jak to funguje? Stačí, aby váš pes na chvilku poseděl před naším speciálním přístrojem, zatímco mu opatrně vezmeme pár chloupků i s folikuly, které obsahují cenné genetické informace. Připravte se ale na to, že u toho nesmíte mít u sebe žádné elektronické přístroje jako mobil nebo počítač, které by mohly zkreslit výsledky měření. Jde totiž o velmi citlivou metodu založenou na principech kvantové fyziky. Chlupy pak vložíme do našeho přístroje, který data během pár minut odešle do laboratoře v Německu. Tam se o analýzu postará umělá inteligence, která dokáže z folikulů vyčíst neuvěřitelných 800 ukazatelů vypovídajících o zdravotním stavu a kondici vašeho psího parťáka. Výsledkem je podrobná zpráva, kterou od nás obdržíte už za 20 minut od odběru vzorků. Dozvíte se z ní, v jaké kondici jsou jednotlivé tělesné systémy vašeho psa, jestli mu nechybí nějaké důležité živiny nebo naopak jestli nemá něčeho nadbytek. Odhalíte jeho silné i slabé stránky a budete mu tak moci zajistit přesně takovou péči, jakou potřebuje.

kolac_krivky_cmyk.pdf

Běžná cena epigenetického testu je 3 400 Kč. Ale pozor, máme pro vás speciální akci! Pokud jste majitel nebo majitelka Psí bible, kteří do konce srpna svého psa na testování objednají, získáte zvýhodněnou cenu jen 2 900 Kč. Ušetříte tak celých 500 Kč.


Využijte tuto jedinečnou příležitost nahlédnout pod pokličku zdraví vašeho psího miláčka a objednejte ho co nejdříve na epigenetický test. Stačí zavolat na telefonní číslo +420 721 193 094 nebo vyplnit kontaktní formulář na stránkách https://petoptim.cz/, kde najdete další informace.

Investice do této špičkové metody se vám bohatě vrátí. Váš psí parťák vám bude vděčný za extra porci lásky a péče šité na míru.

Tak neváhejte a zavolejte nám, ať můžeme začít analyzovat!